Bahçeli'den ittifak açıklaması

Yerel seçimde AK Parti ile yapmak istedikleri ittifak modelini açıklayan MHP lideri Bahçeli, 29 büyükşehir belediyesinde ittifak yapılabileceğini söyledi.

Haberler NTV Haber 10.10.2018 - 14:19 Son Güncelleme : 10.10.2018 - 14:20

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde AK Parti ile yapmak istedikleri ittifak modelini açıkladı.

Bir televizyon kanalına konuşan MHP lideri Bahçeli, ''Biz İstanbul'da aday çıkarmayacağımızı daha önce deklare etmiştik. Geri kalan 29 büyükşehirde ittifak zemini arayacağız ama formül nasıl olacak, o konu görüşmelerin ardından netlik kazanır" dedi.

AK Parti ile MHP heyetleri arasında ikinci görüşmenin perşembe sabahı gerçekleşeceğini de söyleyen Bahçeli, bu toplantıda ittifakın şekli konusunda görüş alışverişinde bulunulacağını vurguladı.

MHP lideri "Ardından AK Parti adına görüşmeleri yürüten iki sayın genel başkan yardımcısı Sayın Cumhurbaşkanı'na çıkarak gelinen noktayı aktaracak. Bizim arkadaşlarımız da bize aynı bilgilendirmede bulunacak. Bu bilgilerin ardından eğer Sayın Cumhurbaşkanı bizimle görüşmek isterse, kendileriyle buluşacağız" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız