Bakan Soylu: Ağrı-İran sınırında güvenlik duvarı tamamlandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sinir Fiziki Güvenlik Sistemleri kapsamında, Ağrı-İran sınırında 81 kilometrelik güvenlik duvarı çalışmasının bugün tamamlandığını açıkladı.

Haberler DHA 04.12.2020 - 12:27 Son Güncelleme : 04.12.2020 - 12:28

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ağrı-İran sınırında 81 kilometrelik Güvenlik Duvarı Projesi'nin sona erdiğini bildirdi.

Bakan Soylu, şu ifadelere yer verdi:

"Bakanlığımızca yürütülen Sinir Fiziki Güvenlik Sistemleri kapsamında, Ağrı-İran sınırımızda 81 kilometrelik güvenlik duvarı çalışması bugün tamamlandı.

Çok zor coğrafi şartlara rağmen 2 yılda projenin bu aşamaya gelmesini sağlayan Ağrı Valiliğimize, bu sürece büyük katkı sağlayan TOKİ ve yüklenicilerine, projenin hayata geçmesinde özveriyle gayret gösteren işçilerimize ve mühendislerimize; terör örgütünün tehditlerini bertaraf eden güvenlik görevlilerimize minnettarız.''
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız