'Bal' ödüle doymuyor

Semih Kaplanoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Altın Ayı ödüllü 'Bal' Amerika’da 13. RiverRun Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Görüntü Yönetmeni ödüllerini aldı.

Haberler 22.04.2011 - 17:19

8-17 Nisan, 2011 tarihlerinde North Carolina’nın Winston şehrinde düzenlenen RiverRun Uluslararası Film Festivali dünyaca ünlü yönetmenlerin filmlerini ağırladı.

Festivalde 'Bal' En İyi Film ve En İyi Görüntü Yönetmeni dalında iki ödül verilirken; 2010’un Altın Palmiye ödüllü “Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives” filmi ile Apichatpong Weerasethakul En İyi Yönetmen dalında ödül aldı. Festivalde En İyi Belgesel Ödülü de yönetmenliğini Janus Metz’in yaptığı “Armadillo”ya verildi.

Bal filmi 25 Mart’ta Amerika’da vizyona girmesinin ardından New York Times başta olmak üzere pek çok ulusal gazete filmle ilgili övgü dolu yazılar yayınlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız