Balıkesir merkezli FETÖ soruşturmasında 17 tutuklama

Balıkesir merkezli FETÖ operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 17'si tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.03.2021 - 03:38

Balıkesir merkezli 32 ilde FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yakalanan 35 zanlıdan 17'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 17'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 3'ü savcılıktaki ifadesinin ardından, 15'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

OPERASYON

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, 24'ü muvazzaf (2 yüzbaşı ve 22 astsubay), 3'ü emekli, 9'u meslekten ihraç edilen 36 zanlının ankesörlü telefonlarla ardışık arandıkları belirlenmiş, polis ekiplerince 32 ilde düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerden 35'i yakalanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız