'Başbakan 10 yılda 25 yıl yaşlandı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan'ın yoğun yurtdışı programlarını bu sözlerle değerlendirdi.

Haberler 23.11.2012 - 20:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Başbakan'ın resimlerine bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı, eskiden başbakanlar Ankara'da kuluçkaya otururdu'' dedi.

Çelik, partisinin Çorum İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında bir konuşma yaptı.

Anamuhalefet partisi CHP'yi eleştiren Çelik, Başbakan Erdoğan'ın yoğun yurtdışı programına değindi.

''THY'nin hiçbir pilotu Başbakan kadar uçmuyor'' diyen Çelik, şunları kaydetti:

"Başbakan Endonezya'daydı. Uçakla git git bitmez, 10-11 saat. Döndü geldi ardından Pakistan. Türkiye ile Pakistan arasında 5-6 saat zaman farkı var.

Pazartesi günü birlikte İspanya'ya gideceğiz. Şimdi, Cumartesi yok, Pazar yok. Kendisini ülkesine adamış sayın Başbakan'ın şöyle resimlerine bir bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı. Eskiden başbakanlar Ankara'da kuluçkaya otururdu.

Fakat biz böyle yapmadık. Ankara'da oturup, afra tafra ile genel ile talimat ile memleket idare etmeye talip bir ekip değiliz. Biz halkımızın sevincini sevincimiz, kederini kederimiz kabul etmeyi siyasi ahlakımızın bir gereği kabul ediyoruz. Biz sizlere gelmeye devam edeceğiz.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız