Başbakan Abbas ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi yaptı.

Haberler NTV Haber 13.02.2014 - 16:25

Filistin Devlet Başkanı Abbas, telefonla aradığı Başbakan Erdoğan'a, İsrail ve Filistin arasında Amerika gözetiminde sürdürülmekte olan görüşmeler hakkında bilgi verdi.

Abbas'ın görüşmede, Filistinliler arasında uzlaşının sağlanması amacıyla El Fetih ile Hamas yetkilileri tarafından yürütülen çalışmalara da değindiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'a İsrail ve Filistin arasında sürdürülen görüşmelerin Birleşmiş Milletler kararları ve Arap arış girişimi temelinde, 1967 öncesi sınırlarda, iki halkın barış ve güvenlik içinde yanyana yaşayacağı iki devletli bir çözümle sonuçlanmasını ümit ettiklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız