Başbakan kurban vekaletini Kızılay'a verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurban bayramı için vekaletini Kızılay'a verdi. Davutoğlu, 6 hisse için 3 bin lira ödedi.

Haberler NTV Haber 24.09.2014 - 21:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu da kurban için Kızılay'a vekalet verdi.

Davutoğlu, üç hisse yurt içi, üç hisse de yurtdışında Kudüs, Pakistan ve Etiyopya’da kesilmek üzere kurban vekaletini verdi.

6 hisselik bağışı Kızılay yönetim kurulunu kabulünde yapan Başbakan Davutoğlu, 3 bin liralık ücreti peşin ödedi.

ÇAĞRI MERKEZİNDEN VEKALET VERİLEBİLECEK
Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar, kurban 168 çağrı merkezini arayarak, bankalara ödeme, posta çeki ya da internet üzerinden vekalet verilebildiğini ve Kızılay'a vekaletlerin yurt içinde 650, yurtdışından 350 lira ödeyerek verilebildiğini anlattı.

Akar, Vekalet başvuruları arefe gününe kadar devam edecek. Bayramın ilk üç gününde kesilecek kurbanların etleri ise konserve kavurma ve kıyma haline getirilerek 1 yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız