"Başkan seçmiş olsaydık kaos yaşanmazdı"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Cumhurbaşkanı yerine başkan seçmiş olsaydık bu kaosu yaşamayacaktı" diye konuştu.

Haberler Anadolu Ajansı 16.08.2015 - 22:00

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı yerine başkan seçmiş olsaydık Türkiye bugün bu kaosu yaşamayacaktı" dedi.

Müezzinoğlu, Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltilen eleştirileri yanıtlayan Bakan, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanına, ‘Anayasal sınırlara çekil’ diyenler 60 yıldır yüzde 15’i geçemiyor. Ama Cumhurbaşkanı yüzde 52 oy aldı.

2014 yılının 10 Ağustosu’nda Cumhurbaşkanı yerine başkanı seçmiş olsaydık Türkiye bugün bu kaosu yaşamayacaktı. Bu milletin büyük millet olması işlerine gelmedi.

Bunun Almanya'nın, Fransa'nın, İsrail'in işine gelmemesini anlıyorum da ey CHP, MHP senin neden işine gelmiyor, onu anlamakta zorlanıyorum.

Bu ülkenin başkanını seçerek hedeflerine yürümesi mi Türkiye'nin kazanımı Yoksa koalisyonlarla ekonomik krizlerle, kendi içindeki çatışmalarla 1990 ve 2000'li yıllarda ödediği bedelleri bir daha ödeyerek sıradan bir ülke olması mı senin işine geliyor."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız