Belediye tabelasına 'T.C.'yi ekledi

Yalova'nın CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman, hizmet binasının önündeki belediyenin ismi yazıl tabelaya, 'T.C.' ibaresini taktırdı.

Haberler 16.04.2014 - 07:21

CHP'li Vefa Salman, yerel seçimlerde, 1 oy farkı ile kaybettiği belediye başkanlığını, yapılan itarazlar sonucu 6 oy farkı ile kazanarak mazbatasını almıştı.

Göreve başlayan Yalova'nın yeni Belediye Başkanı, belediye hizmet binasının girişinde bulunan tabelaya Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden T.C. ibaresini taktırdı.

Başkan Salman, Belediye'nin önündeki Yalova Belediyesi yazılı tabelaya T.C. ibaresini koyduktan sonra önüne geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Salman bunu Twitter'daki takipçileriyle, 'Sevgili kardeşlerim kentimizde Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi olması gerektiği yere konuldu. T.C. Yalova Belediyesi.' yazarak paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız