'Bir Zamanlar Anadolu'da' Boston'da

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Bir Zamanlar Anadolu'da' adlı filmi Boston'da yeniden sinemaseverlerle buluşuyor.

Haberler 17.05.2012 - 12:05

Boston Türk Film Festivali Direktörü Erkut Gömlü, Boston Güzel Sanatlar Müzesi işbirliğiyle, ''Bir Zamanlar Anadolu'da'' filminin, 23 Mayıs'a kadar beş kez seyirciyle buluşacağını bildirdi.

Sinemaseverlerden gelen yoğun talep üzerine filmin yeniden gösterileceğini kaydeden Gömlü, Boston Phoenix'in film editörü Peter Keough, Boston Globe'un geçtiğimiz ay Pulitzer ödülü alan film eleştirmeni Wesley Morris'in filmle ilgili eleştirilerinin filme olan ilgiyi arttıracağını da söyledi.

2001 yılından bu yana Boston Güzel Sanatlar Müzesi'nde düzenlenen Boston Türk Film Festivali yıl boyunca değişik programlarla Türk sinemasının seçkin örneklerini Amerikalı sinemaseverlerle buluşturuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız