Blackberry'nin üreticisinde yönetim değişecek

Kanada'nın teknoloji devlerinden Blackberry telefonlarının üreticisi RIM'e yeni yılla birlikte yeni yönetici de geliyor.

Haberler Anadolu Ajansı 04.01.2012 - 11:29

Kanada'nın günlük ekonomi gazetelerinden Financial Post'un şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, Blackberry telefonlarının üreticisi Research In Motion'un sahipleri Mike Lazaridis ve Jim Balsille yakında şirket yönetiminden çekilecekler.

Daha önce Toronto Borsası ve Royal Bank'da başarılı üst düzey yöneticilik geçmişi bulunan Barbara Stymiest RIM'in yeni CEO'su olacak.

YÖNETİM KURULU DA DEĞİŞİYOR
Şirketteki değişim sadece CEO'larla sınırlı kalmayacak ve şirket yönetim kurulu da değişecek.

Ekonomi yorumcuları haberi, şirket yönetimi üzerinde bir süredir artan yönetim değişikliği baskısının sonunda değişimi getirdiği şeklinde yorumluyorlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız