Blade Runner geri geliyor

Yeni filmi 'Prometheus' merakla beklenen Ridley Scott, 1982 yapımı başyapıtı Blade Runner'ı yeniden çekmeye hazırlanıyor.

Haberler 19.08.2011 - 11:55

Alcon Entertainment, Ridley Scott’un 1982 yapımı bilimkurgu klasiği Blade Runner’ın devam filmleri için imtiyaz haklarını satın aldı.

İlişkili Haberler


Şu ana kadar yeni çekilecek Blade Runner’ın, hikayenin öncesini mi (prequel) yoksa sonrasını mı (sequel) anlatacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Scott'ın Fox stüdyosu ile görüşmelere başladığı ve hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını yapmayı düşündüğü projede Harrison Ford’un yer alıp yer almayacağı ise hala merak konusu.

Philip K.Dick’in ‘Do Androids Dream of Electric Sheep?’ hikayesinden uyarlanan Blade Runner, sinema tarihinin en önemli klasikleri arasında yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız