Moldovalı kadın cinayetini hırkadaki düğme çözdü

Moldova asıllı Türk vatandaşı Tatyana A. 7 ay önce istanbul'da öldürüldü. polis, cinayeti şüphelinin hırkasındaki düğmeden çözdü.

Haberler Anadolu Ajansı 29.09.2018 - 15:11 Son Güncelleme : 29.09.2018 - 15:14

Polis öldürülen kadının evindeki aramada bir hırka düğmesi bulmuştu. Düğmenin Tatiana A.'nın elbiselerine ait olmadığı anlaşılınca bina güvenlik kameraları incelendi.

İçeriye girenlerden birinin üzerindeki hırkanın düğmeleri eldeki ipucuna benziyordu. Operasyon yapıldı. Şüpheli Ali G. yakalandı.

Katil zanlısının sosyal medya hesaplarına bakan polis, cinayet sonrasında çekilen fotoğraflarda hırkanın bir düğmesinin eksik olduğunu ortaya çıkardı.

Polis cinayette kullanılan bıçağı da buldu. Suçunu itiraf eden zanlının çaldığı paralarla kuzenine elektronik sigara satın aldığı belirlendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız