Çanakkale'de sebze ve meyve halinde yangın

Çanakkale Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali depolarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 13.03.2018 - 04:52 Son Güncelleme : 13.03.2018 - 10:47

Çanakkale Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali depolarının bulunduğu alanda, gece saat 03.00 sıralarında yangın çıktı.

Depoların yanındaki BA-ROS Ambalaj Atık İşleme Tesisi'ne sıçrayan alevlerin rüzgarın da etkisiyle büyümesi üzerine polis ekiplerince çevre güvenliği alındı.

Yangına ilk olarak Çanakkale Belediyesi ile Kepez belde Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Söndürme çalışmalarına emniyetin toplumsal olaylara müdahale araçlarıyla (TOMA) destek verildi.
Ayrıca çevre ilçelerin belediyeleri ile askeri birlikler ve orman işletme müdürlüklerinden ekipler de çalışmalara katıldı.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlilerinin de hazır bulunduğu olay yerine tedbir amacıyla çok sayıda ambulans sevk edildi.
Olay yerine gelen 20 itfaiye ekibinin yoğun çabaları sonucu alevler kontrol altına alındı. Sebze ve meyve hali depoları ile iş yerlerinde başlatılan soğutma çalışmaları devam ediyor.
Yetkililer soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yangının neden olduğu zararın tespitine ilişkin çalışmalara başlanacağını bildirdi.
Yangının ardından olay yerine gelen iş yeri sahipleri de zarar gören mallarını boşaltmaya başladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız