Çanakkale'de lastik botta 31'i çocuk 58 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden lastik botla yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen Afganistan uyruklu 58 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik tarafından yakalandı.

Haberler DHA 26.10.2019 - 09:08

Kuzey Ege Denizi'nde yasa dışı geçişlere karşı mücadeleye devam eden Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ilçesi Babakale açıklarında lastik botta bir grup kaçak göçmen olduğunun tespit edilmesi üzerine harekete geçti. Bölgeye sevk edilen ekipler, lastik bottaki 31'i çocuk, 11'i kadın ve 16'sı erkek olmak üzere Afganistan uyruklu 58 kaçak göçmeni yakaladı.

Sahil Güvenlik botuyla Küçükkuyu beldesindeki Sahil Güvenlik Karakolu’na getirilen kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız