Cannes'da bir kabile şefi

Cannes'da davetliler arasında en büyük ilgiyi Brezilya'daki Amazon ormanlarında yaşayan ''Kayapos'' kabilesinin şefi Raoni Metuktire çekti.

Haberler Anadolu Ajansı 14.05.2010 - 10:44

63. Uluslararası Cannes Film Festivali'nin ikinci gününde Fransız Mathieu Amalric'in yönetmenliğindeki Fransiz-Alman ortak yapımı ''Tournee (On tour)'' filmi ile Çinli Wang Xiaoshuai'nin yönettiği ''Rizhao Chonqoing (Chongqing Blues)'' filmleri jürinin karşısına çıktı.

''Tournee'' filmin gösterimine gelen davetliler arasında en çok ilgiyi Brezilya'daki Amazon ormanlarında yaşayan ''Kayapos'' kabilesinin şefi Raoni Metuktire çekti.

Amazon'daki yağmur ormanlarının yok edilmesine karşı verdiği mücadeleyle adını duyuran Raoni Metuktire, yerel kıyafetiyle gecenin ilgi odağı oldu.

KIRMIZI HALININ CİDDİYETİNİ BOZDULAR
Bu arada, yarışma filmlerinden Tournee'nin oyuncularından Julie Atlas Muz'un, rolüne uygun kıyafetle kırmıza halıya gelmesi, organizasyonun ciddiyetine gölge düşürdü.

Neredeyse bütün vücudunun göründüğü şeffaf bir kıyafetle kırmızı halıya gelen Muz'a, organizasyondan bir uyarı gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Festivalin yapıldığı Palais des Festivals'e girişteki kırmızı halıdan geçecek davetliler başta olmak üzere, görev yapan medya mensupları dahil herkes için geçerli kıyafet zorunluluğu bulunuyor.

Ancak gösterimi yapılan filmin ekibi için zorunluluk olmasa da ciddi kiyafetle gelmeleri tavsiye ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız