Çavuşoğlu, Türkiye-İsrail görüşmesini doğruladı

Türkiye-İsrail görüşmesi doğrulandı. Doğrulamayı da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptı. Çavuşoğlu, "Müsteşar Feridun Sinirlioğlu İtalya'da, İsrail Dışişleri Direktörü ile görüştü" dedi.

Haberler NTV Haber 24.06.2015 - 20:12

Çavuşoğlu, Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleşmesi için bu tip görüşmelerin olağan olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, "Hiç görüşmeden nasıl bir uzlaşma sağlanabilir ki? Geçmişten beri uzmanlar düzeyinde iki ülke bir araya geliyor” ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu, Mavi Marmara baskınında ölenlerin yakınlarına tazminat ödenmesi ve Gazze'ye ablukanın kaldırılması konusunda da konuştu; "Top karşı tarafta, biz onlardan cevap bekliyoruz. İsrail’in iç siyasi dengeleri yüzünden süreç uzadı” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız