Cem Garipoğlu villaya girmek istemedi

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu, tatbikat için cinayetin işlendiği villaya götürüldü. Olayı hatırlamamak için eve girmek istemeyen Garipoğlu, susma hakkını kullandı ve soruları yanıtsız bıraktı.

Haberler 20.10.2009 - 09:16

3 Mart’ta başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut ailesinin avukatının talebi üzerine, katil zanlısı Cem Garipoğlu’na cinayetin işlendiği villada keşif yaptırılmasına karar verilmişti.

Bu karar uyarınca Cem Garipoğlu, tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevinden güvenlik nedeniyle 2 ring aracı ve çelik yelek giydirilerek Bahçeşehir 2. Etap Şelale Villaları'ndaki eve getirildi.

Keşif sırasında soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Faruk Erşen Yılmaz ile Mustafa Öztürk'ün Garipoğlu'na cinayetle ilgili sorular sorulduğu, ancak zanlının soruları yanıtsız bırakarak, susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Savcının talimatıyla villanın önünden uzaklaştırılan basın mensupları ise evin bulunduğu sokağın dışından ve çevredeki binalardan görüntü almaya çalıştı.

Villada yaklaşık 1 saat 15 dakika kalan Cem Garipoğlu, ring aracına bindirilerek tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

Garipoğlu'nun avukatı Aytekin Kaya, "Hem yer gösterimi yapıldı, hem de çeşitli sorular soruldu. Müvekkilim susma hakkını kullandı. Ne sorulması gerekiyorsa soruldu. İçeride yaşananlarla birlikte müvekkilimin haleti ruhiyesi de tutanaklara geçirildi'' dedi.

Kaya, müvekkilinin olay gününü hatırlamamak için eve girmek istemediğini de belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız