'Cep Herkülü' yoğun bakımda tutuluyor

Rahatsızlığı nedeniyle Perşembe günü hastaneye kaldırılan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu eski Milli Halterci Naim Süleymanoğlu'nun tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Durumunda değişiklik olmayan Süleymanoğlu dün yeniden uyutuldu.

Haberler NTV Haber 02.05.2009 - 16:13

Halter Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, eski Milli Halterci Naim Süleymanoğlu'nun, akciğer ve karaciğerinde sorun olduğu, kalbinin yüzde 40 verimle çalıştığı bildirildi.

Dün resmi tatil olması nedeniyle Süleymanoğlu'nun tahlillerinin hastanede yaptırılamadığı, testlerin ancak bakanlığın izniyle Adli Tıp'ta gerçekleştirildiği kaydedildi.

Doktorları, durumunda bir değişiklik olmayan Naim Süleymanoğlu'nun en az 20 gün daha hastanede kalması gerektiğini belirtiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız