Ceylanpınar'da eğitime ara verildi

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde eğitime bir gün ara verildi. Neden, Suriye'den gelen mermi ve şarapnel parçaları.

Haberler Anadolu Ajansı 30.10.2013 - 08:45

Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Dağlı, 2 gün önce bir eve havan mermisi isabet etmesi sonucu bir kişinin hayatına kaybettiği anımsattı.

Rasulayn bölgesinde çatışmaların yoğunlaştığını ifade eden Dağlı, "Şehrimize zaman zaman mermi ve şarapnel parçası isabet ediyor. Öğrencilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için ilçe merkezinde eğitime bir gün daha eğitime ara verildi" dedi.

Suriye'nin Rasulayn bölgesindeki çatışmalardan dolayı ilçe merkezinde 28 Ekim'de de eğitime ara verilmişti.

İlçede yine dün, vücuduna şarapnel parçası isabet eden bir kişi yaralandı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.
İlçede yine dün, vücuduna şarapnel parçası isabet eden bir kişi yaralandı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız