CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım kimdir?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde CHP'nin Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım oldu. Bu gelişmenin ardından Özkan Yalım'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım kimdir?

Haberler ntv.com.tr 11.01.2024 - 02:12

Özkan Yalım CHP'nin yerel seçimlerde Uşak belediye başkan adayı oldu. Uzun yıllardır CHP içinde politika yapan Özkan Yalım, şimdi vatandaşların merak ettiği isim olarak dikkat çekiyor. Yalım, 25-26 ve 27. dönem Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili olarak TBMM'de yer almıştı. İşte, CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım hakkında bilgiler...

ÖZKAN YALIM KİMDİR?

Özkan Yalım 1969'da Uşak'ta dünyaya geldi. 25-26 ve 27. dönem Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili olarak Meclis'te görev aldı.

25, 26 ve 27. dönem Cumhuriyet Halk Partisi Uşak milletvekili olarak seçilen Yalım şimdi ise yerel seçimlerde belediye başkanı adayı oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız