Çiğli imamı itirafçı oldu

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris'te kaldığı otele düzenlenen saldırıyı organize ettiği öne sürülen isim, örgütün Çiğli üs imamı astsubay Zekeriya Kuzu, etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için itirafçı oldu.

Haberler NTV Haber 25.11.2016 - 20:15

Zekeriya Kuzu saldırıdan 11 gün sonra saklandığı menfez içinde yakalandı. Kuzu, daha az ceza almak amacıyla etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için başvuruda bulundu.

Kuzu’nun, FETÖ’ye yönelik araştırmalarda elde edilen yeni bilgiler doğrultusunda polisin sorularını yanıtladığı ifade edildi. Kuzu’nun, hem Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı’nda yaşananlarla, hem de bağlantıda olduğu kişilere yönelik bilgiler verdiği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız