CNBC-e Dergi 2010 takvim hediyeli

2010 Masa Takvimi CNBC-e Dergi ile Aralık ayında tüm okuyuculara hediye.

Haberler 02.12.2009 - 11:31

Sevilen CNBC-e ve e2 dizilerinin görsellerinden oluşan 2010 Masa Takvimi, istediğiniz fotoğrafı hep görebilmeniz için özel olarak tasarlandı.

İlişkili Haberler


Kült yapım 'The Prisoner', 'Desperate Housewives’ta suç dosyası, 'Heroes'ta yeni kahramanlar, a'dan z'ye 'Gossip Girl'... CNBC-e dizi ve filmleri hakkında bilmek istediğiniz her şey CNBC-e Dergi’nin Aralık sayısında.

e2 yeni yayın dönemiyle ilgilenenler 'Hung' gibi yeni dizilerin yanı sıra Emmy ödüllü yapımlar 'Breaking Bad' ve 'Mad Men' hakkında merak ettiklerini öğrenebilir.

Vizyondaki filmler, 15. Gezici Festival ve raflardaki DVD’lerle bu ay sinemayı yine FİLM Dergisi'nden takip edeceksiniz. FİLM Dergisi, CNBC-e Dergi ile herkese hediye.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız