Çocuğa tecavüz: 9 gözaltı

İzmit'te 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği ve fuhşa zorladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı. Kız çocuğunun 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.11.2010 - 15:42

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 yaşındaki E.V'nin İzmit'te kaldığı yetiştirme yurdundan ayrıldıktan sonra tecavüze uğradığı ve fuhşa zorlandığı bilgisini aldı.

Ekiplerin düzenlediği operasyonda, kız çocuğuna tecavüz ettiği, çocukla para karşılığı ilişkiye girdiği ve fuhşa zorladığı iddia edilen Z.Y, A.B, Ö.T, O.F, E.Y, R.B, H.K, Ö.A. ve F.O. gözaltına alındı.

Bu arada, mayıs ayında başka suçtan tutuklanan H.O, M.E. ve H.E'nin, zanlıların üyesi olduğu suç örgütünün elebaşı oldukları öne sürüldü.

H.O'nun birkaç yıl önce tecavüz ettiği ve birçok kez ilişkiye zorlandığı E.V'nin daha sonra arkadaşı S.Ö'nün tanıştırdığı kişilerle 50 ile 180 lira arasında değişen fiyatlarla ilişkiye girdiği öğrenildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Tecavüze uğradığı ve fuhşa zorlandığı iddia edilen kız çocuğunun 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız