Çocuklar öpüştü, aileler mahkemelik

Antalya'da parkta oynayan iki çocuktan birinin diğerini öpmesi üzerine başlayan tartışma, iki aileyi mahkemelik etti.

Haberler Anadolu Ajansı 20.10.2009 - 16:44

Antalya’da Üçgen Mahallesi'nde çocuk parkında oynayan komşularının 3 yaşındaki erkek çocuğu B.D'nin 3.5 yaşındaki kızını öptüğünü gören anne C.F.K, çocuğa tepki gösterdi.

Sesleri duyarak parka gelen B.D'nin annesi A.D, C.F.K. ile tartışmaya başladı. Komşuların araya girmesiyle tartışma sona erdi.

A.D'nin evine olaydan 2 gün sonra iki polis memuru gelerek ''hakaret ve terbiyesiz davranış iddiasıyla'' kendilerinden şikayetçi olunduğunu belirtti.

Oğlunun kızlarını öptüğü ailenin şikayetçi olduğunu öğrendiğini ifade eden A.D, buna çok şaşırdığını söyledi.

C.F.K'nin olay sırasında çocuğunu iteklediğini ve tartışmanın bunun üzerine başladığını ifade eden A.D, ''Asıl mağdur bizdik. Neden böyle basit bir konuda şikayetçi oldular anlam veremedik'' dedi.

A.D, kendilerinin diğer aileden şikayetçi olduğunu belirterek, duruşmanın gelecek yılın şubat ayında yapılacağını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız