DAEŞ'li kuryeden Reina iddiası

Şanlıurfa'da kısa süre önce gözaltına alınan, DAEŞ'in kuryeliğini yapan Suriyeli teröristin, sınıra gömdüğü mühimmat ve patlayıcıları Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'a göndermeyi planladığı iddia edildi.

Haberler NTV Haber 25.01.2017 - 19:02

Arşiv: Reina saldırganı DEAŞ'lı terörist Abdulkadir Masharipov

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde gözaltına alınan DAEŞ'in kuryesi Suriyeli Abud Mahho'nun sorgusu sürüyor.

Ek gözaltı süresi alınan terörist sorgusunda, örgütün kendisiyle telefonla irtibat kurduğunu, istenilen kişiye malzemeleri teslim ettiğini anlattı.

İddiaya göre terörist, Suriye sınırına gömdüğü patlayıcı ve mühimmatları İstanbul'da gece kulübüne yönelik saldırıyı düzenlyen Abdulkadir Masharipov'a gönderecekti.

Abud Mahho'nun sorgusunda patlayıcıları teslim etmesi için kendisine telefon gelmediğini, bunun üzerine örgütün plan değişikliğine gittiğini söylediği öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız