'Dark Knight'ın kadrosu tamamlandı

'Inception'da Christopher Nolan ile birlikte çalışan Marion Cotillard ve Joseph Gordon-Levitt'in de 'The Dark Knight Rises' kadrosuna katıldığı kesinleşti.

Haberler 20.04.2011 - 12:45

Christopher Nolan'ın Batman efsanesini sona erdireceği serinin son filmi 'The Dark Knight Rises'ın kadrosu tamamlandı.

İlişkili Haberler


Nolan’ın 2012 yılında gösterime girecek yeni Batman filminin kadrosundaki son isimler de Warner Bros tarafından onaylandı. Böylece, uzun zamandır adı geçen Marion Cotillard ve Joseph Gordon-Levitt de kadroya katılmış oldu.

Nolan 'Inception'da birlikte çalıştığı oyuncuların çoğunu yeni Batman filmine dahil etmiş oldu.  Christian Bale (Batman), Anne Hathaway (Kedi Kadın), Tom Hardy (Bane), Gary Oldman, Michael Caine ve Morgan Freeman gibi isimlerin merakla bekelnen yeni Batman'de oynayacağı daha önceden kesinleşmişti.

Filmin çekimleri ise önümüzdeki aylarda başlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız