Davutoğlu: YPG terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır

Başbakan Davutoğlu, "Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, ülkemizi hedef almaktadır. Türkiye bir bütündür" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.02.2016 - 20:38 Son Güncelleme : 18.02.2016 - 21:06

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye bir bütündür. 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız" değerlendirmesini yaptı.

Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

"Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı tüm Türkiye'ye, kardeşliğimize yapılmıştır" ifadesini kullanan Davutoğlu, "Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, ülkemizi hedef almaktadır. Türkiye bir bütündür. 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız" paylaşımını yaptı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız