Dekanı 40 bin lira dolandırdılar

Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Genç, kendisini telefonla arayıp polis olarak tanıtan kişilerce 40 bin lira dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 05.11.2014 - 13:09

ADANA- Kütahya'dan Adana'ya bir sınava görevli olduğu için gelen Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Genç'i, telefonla arayan kişi kendini başkomiser olarak tanıttı.

Telefondaki kişi, Osman Genç'e, bölücü terör örgütünün, hem kendisinin hem de eşinin hesabına girip örgüte para aktardığını belirterek "Arkadaşlarımız eşinizle de telefonla görüşüyor. Şu an eşinizin yanına varmak üzereler, isterseniz sizi eşinizle görüştürelim" dedi.

Eşiyle telekonferans yöntemiyle görüştürülen Genç, karısının, polislerle görüştüğünü ve hesabının terör örgütünün elinde olduğunun söylendiğini belirtmesi üzerine, 40 bin lirayı şüphelilerin verdiği hesaba yatırdı.

Kendisini arayanlara tekrar ulaşamayan Osman Genç, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Genç'in para yatırdığı hesabın Diyarbakır'da Süleyman A'ya ait olduğunu belirledi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız