Demirtaş’tan ‘cemaat’ ile yakınlaşmaya destek

Abdullah Öcalan'ın sempatizanlarına, "Gülen cemaatiyle yakınlaşın" yönündeki mesajına, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan destek geldi.

Haberler NTV Haber 09.12.2010 - 15:26

Abdullah öcalan'ın çağrısının öncelikle Gülen cemaatini ilgilendirdiğini söyleyen BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yine de kendilerinin içbarışı temin için samimi çaba sarf eden herkesle birarada olacaklarını dile getirdi.

BDP lideri, "Bu konuda tüm güçlerle dayanışma içinde oluruz" dedi.

Medyada, Öcalan'ın avukatlarının pazar günü hem devlet yetkilileriyle hem de Fetullah Gülen cemaatinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce ile görüştüğü yönünde haberler yayınlanmıştı.

Aynı zamanda PKK'ya yakın kaynaklardan Öcalan'ın, "Gülen cemaatiyle yakınlaşılması" yönünde talimat verdiği haberleri gelmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız