Denizli'de kuruyemiş fabrikasında patlama: 2 ölü, 3 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kuruyemiş fabrikasında meydana gelen patlamadan sonra yangın çıktı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 04.09.2020 - 03:52 Son Güncelleme : 04.09.2020 - 03:53

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kuruyemiş ve bakliyat işletmesinde patlama meydana geldi.

Kale Mahallesi'ndeki işletmede meydana gelen patlamanın ardından bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, tüpten sızan gazdan kaynaklandığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Patlamada yaralanan 3 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olay sırasında işletmede çalışan Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz'dan haber alınamazken, yangının söndürülmesinin ardından patlamanın meydana geldiği bölgede yapılan aramada, işçilerin cansız bedenleri bulundu.
İki işçinin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız