Derse almayan öğretmenini bıçakladı

Kütahya'da bir lise öğrencisi kendisini derse almak istemeyen öğretmenini bıçakladı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan öğretmenin durumu ağır.

Haberler Anadolu Ajansı 18.04.2012 - 22:18

Kütahya'da, lise öğrencisinin, geç kaldığı için kendisini derse almak istemeyen öğretmenini bıçakla yaraladığı öne sürüldü.

Teknik ve endüstri meslek lisesi son sınıf öğrencisi T.D. (18), iddiaya göre, öğle tatili sonrası okula gittiğinde, geç kaldığı gerekçesiyle kendisini sınıfa almak istemediği için tartıştığı Meslek Dersleri Öğretmeni Hakan Gülhan'ı (37) göğsünden bıçakla yaralayarak kaçtı.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gülhan'ın hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki kontrol noktasına giderek teslim olan T.D. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız