Dila Hanım’da ‘çocuk’ krizi

Dila’nın Rıza’ya olan güveni sarsıldı!

Haberler 26.04.2013 - 10:01

Beğeniyle izlenen dizi Dila Hanım'da neler olacak?
Rıza, Arzu’ya ısrarla çocugun kimden olduğunu sorar ve tartışmaları devam eder. Arzu’nun Rıza’ya olan sevgisi, Selçuk’un ise Rıza’ya olan düşmanlığı bir araya gelmiştir ve Selçuk Arzu’ya Rıza’yla ilgili bir anlaşma yapmak istediğini söyler.

Azer ‘in Sultana olan şiddeti ve bu şiddetin Eren’e de yansıması Dila’yı çok kızdırır ve Azer’in konaktan kovulmasına sebep olur.

Hayriye ile Canip Selamoğlu konağına yerleşirler ve konaktan aldıkları bilgileri Azer’e anlatıp Azer’den para koparmanın peşine düşerler fakat iş planladıkları gibi yürümez.

Dila’nın Rıza’ya olan güveni tam anlamıyla sarsılmış ve kendini tam anlamıyla işine vermiştir.Fakat Rızayla her karşılaşmlarında güvensizligi, çaresizligi ve Rıza’ya olan aşkı bir araya geliyordur.

Yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayın

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız