Diyanetten "namaz saati" uyarısı

Diyanet İşleri Başkanlığınca kış saati uygulamasının ertelenmesi nedeniyle basılı takvimlerdeki 25 Ekim-8 Kasım günleri arasındaki namaz saatlerine birer saat eklenmesi gerektiği bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 24.10.2015 - 16:04

Diyanet İşleri Başkanlığı, kış saati uygulamasının iki hafta ertelenmesi nedeniyle basılı takvimlerde yer alan 25 Ekim-8 Kasım tarihleri arasındaki namaz saatlerine birer saat eklenmesi gerektiği uyarısı yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığından namaz saatlerine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kış saati uygulamasının 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle 8 Kasım'a ertelendiği hatırlatılan açıklamada şu uyarıya yer verildi:

"Başkanlığımız tarafından yayımlanan takvimler, yaz ve kış saatleri uygulamaları dikkate alınarak önceden hazırlanmaktadır. Söz konusu düzenleme nedeniyle basılı takvimlerde yer alan namaz saatlerine 25 Ekim ile 8 Kasım tarihleri arasında 15 gün süreyle birer saat eklenmesi gerekmektedir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız