DTP: Eşin işe alındığı belediye DP'li

DTP, basında “DTP’li Başkan Eşini İşe Aldı” şeklinde çıkan haberi yalanladı. Partiden yapılan açıklamada, haberde geçen Melekli Beldesi’nin DP’nin olduğu belirtildi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.06.2009 - 16:03

DTP Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede ''DTP'li Başkan Eşini İşe Aldı'' başlıklı bir haber yayımlandığı belirtilerek, haberde ''Iğdır'ın Melekli Beldesi DTP'li Belediye Başkanı Emine Çankaya'nın eski başkan olan kocasının Yazı İşleri Müdürü olarak işe aldığının'' yazıldığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Melekli Belde Belediyesi, DTP'nin 29 Mart seçimlerinde kazandığı belediyeler arasında değildir. Söz konusu belediyeyi DTP değil, DP kazanmıştır.

Partimizle ilgisi olmayan bir belediye başkanının bu şekilde partimizle ilişkilendirilmesi hem basın etiğine hem de halkın doğru haber alma hakkına aykırıdır. Söz konusu haberde ya partimizi karalama amaçlı bir kasıt vardır ya da haber asgari düzeyde bir araştırma dahi yapılmadan hazırlanmıştır.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız