Düzce'de sel yolları çökertti

Düzce'de meydana gelen sel nedeniyle kente içme suyu sağlayan şebeke patladı, Kaynaşlı ilçesi ve Beyköy beldesinde yollar çöktü.

Haberler NTV Haber 16.07.2009 - 13:50

Kaynaşlı ilçesinde gece başlayan aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel vatandaşları uykuda yakaladı. Ev ve iş yerlerine sel suları dolan vatandaşlar sabah saatlerine kadar suları tahliye etmeye çalıştı.

Kaynaşlı Belediyesi ekipleri, DSİ ve Köy Hizmetlerinden gelen takviye iş makineleri yardımıyla taşan derelerin açılması ve heyelanların temizlenmesi çalışmalarına başladı.

Beyköy Beldesinde ise sel suları nedeniyle elektrik direkleri yıkıldı, vatandaşlar geceyi elektriksiz geçirmek zorunda kaldı. Uğur köyü yolunun sel sularıyla çökmesi üzerine Düzce'ye içme suyu sağlayan şebeke patladı, 15 köyün Beyköy ile olan bağlantısı tamamen kesildi.

Asar Deresi'ne akan sel suları derede bir işletmeye ait restoran amaçlı kullanılan geminin sürüklenmesine neden oldu. Daha sonra alabora olan gemi Şaguç köprüsü altında parçalandı. Köprü ayaklarını tıkayan ve bölgede sel sularının yükselmesi riskini artıran gemi, ekiplerin müdahalesiyle köprünün ayaklarından kurtarıldı. Yaklaşık 5 kilometre parçalanmış halde sürüklenen geminin iskeleti, belediye ekiplerince Yeni Taşköprü köyü girişinde dereden çıkartılarak kıyıya alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız