Ehliyetsiz sürücü kaçtı, polis ateş açtı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, ehliyetsiz olduğu için polisin ''dur'' ihtarına uymayan sürücüyü kovalayan polis ekibinin açtığı ateş sonucu arka koltukta oturan kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.07.2009 - 15:44

Çay Mahallesi'nde kontrol yapan polis ekibi, kontrol noktasına yaklaşan otomobili durdurmak istedi.

Sürücünün araçla olay yerinden kaçması üzerine polis ekibi, takip başlattı. Uyarılara rağmen durmayan araca, güvenlik güçlerince ateş açıldı.

Kovalamacanın ardından durdurulan aracın arka koltuğunda oturan Emre Ç'nin açılan ateş sonucu sırtından vurulduğu anlaşıldı. Yaralı, Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis yetkilileri, kaçan sürücü Mesut O'un ehliyetsiz olduğunu belirtirken, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız