Emenike kararına savcıdan itiraz

Şike davasında savcılık futbolcu Emmanuel Emenike'nin beraat kararına itiraz etti.

Haberler Anadolu Ajansı 02.05.2013 - 17:48

Futbolda Şike Davası kapsamında, savunması alınamadığı için dosyası ayrılan futbolcu Emmanuel Emenike'nin ''şike'' suçundan yargılandığı davada beraat etmesine savcılık itiraz etti.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertcan, Emenike'ye Karabükspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili verilen beraat kararına itiraz ederek buna ilişkin ön dilekçesini mahkemeye sundu.

Savcının, mahkemenin beraat kararına ilişkin gerekçeli kararını açıklamasının ardından itirazının gerekçelerini içerecek olan esas dilekçesini sunacağı ifade edildi.

Savcı Ermetcan, dava sırasında verdiği mütalaada Karabükspor–Fenerbahçe maçında Emenike'nin şike anlaşması yaptığını öne sürerek, Emenike'nin ''şike'' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız