Emniyet ve TSK'da FETÖ operasyonu: 27 gözaltı

Aydın merkezli operasyonda aralarında halen görevde olan polis ve muvazzaf askerlerin de bulunduğu 27 şüpheli yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 28.03.2018 - 14:02

Arşiv
Aydın merkezli 22 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik operasyonda 27 şüpheli gözaltına alındı.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün emniyet ve "TSK'deki kripto yapılanmasına" ilişkin soruşturma kapsamında kent merkezli Ankara, İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Zonguldak, Şırnak, Trabzon, Eskişehir, Uşak, Muğla, Denizli, Isparta, Antalya, Adana, Hatay, Gaziantep, Kocaeli, Kayseri, Düzce'de 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda aralarında halen görevde olan polis memuru ve muvazzaf askerlerin de bulunduğu 27 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerindeki aramada dijital verilere el konuldu.

İkametlerinde bulunamayan 4 kişinin yakalanma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız