Emrah Serbes'le 'Sözünü Sakınmadan'

Yeni dönemin önemli polisiye yazarlarından, Behzat Ç.'nin yaratıcısı Emrah Serbes, Sözünü Sakınmadan’da merak edilenleri yanıtlayacak.

Haberler 23.11.2011 - 14:22

Sabit Fikir ve İstanbul Modern işbirliğiyle düzenlenen 'Sözünü Sakınmadan', 29 Kasım'da keyifli bir söyleşiye daha ev sahipliği yapacak. Usta eleştirmenler Semih Gümüş ve Ömer Türkeş’in konuğu bu kez Emrah Serbes!

Yeni dönem polisiye yazarları arasında adı anılır bir yere sahip olan Serbes, romanlarındaki baş karakter Behzat Ç.’nin televizyon dizisine uyarlanışıyla tanınırlığını artırdı.

Serbes, halihazırda Afilli Filintalar blogunda (afilifilintalar.com) kendi tabiriyle “gönlü ne zaman isterse o zaman” yazıyor. Ayrıca Behzat Ç. adlı polisiye dizisinin 10 bölümde bir senaristliğini yapıyor. Son olarak “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” filminin senaristliğini üstlendi.

Türkiye’nin en çok tanınan genç yazarlarından olan Emrah Serbes, Sözünü Sakınmadan’da kendi edebiyat dünyasını anlatıp merak edilenleri yanıtlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız