Kız kardeşini öldürmekten aranan Erhan Timuroğlu yakalandı

Kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürmekten aranan Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi'ne el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu, aylar sonra İstanbul Sancaktepe'de yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 14.11.2017 - 17:30

Son dakika haberi! İstanbul'da, kız kardeşini başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla yaklaşık 10 aydır aranan Erhan Timuroğlu, gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir'de 28 Şubat'ta banka çalışanı kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla aranan Erhan Timuroğlu'nun saklandığı adresi tespit etti.

Polis ekiplerince Sancaktepe'deki adrese düzenlenen operasyonda, şüpheli Erhan Timuroğlu ile yanındaki C.A. yakalandı. Adreste yapılan aramada, 2 Kalaşnikof tüfeği, 1 tabanca ve sahte kimlikler ele geçirildi.

Erhan Timuroğlu hakkında "kasten öldürme", "uzun namlulu silahla işyeri kurşunlama" suçlarından arama kararı olduğu bildirildi.

Ataşehir'de 28 Şubat'ta banka çalışanı Ceylan Timuroğlu yatağında başından vurularak öldürülmüş, cinayeti işlediği iddia edilen ağabeyi Erhan Timuroğlu hakkında arama kararı çıkartılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız