Eski hakim Süleyman Karaçöl yeniden gözaltına alındı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "örgüt kurma" iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkemece serbest bırakılan eski hakim Karaçöl, Kütahya'da yeniden gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 15.09.2015 - 04:43

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "örgüt kurma" iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanması amacıyla ikinci kez yakalama kararı çıkarılan eski hakim Süleyman Karaçöl, Kütahya'da yeniden gözaltına alındı.

Savcılığın itirazı üzerine yeniden yakalama kararı çıkarılmasının ardından harekete geçen Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Karaçöl'ün Hacı Azizler Mahallesi'ndeki evine gitti.

Burada polisleri, Karaçöl'ün avukatı ve yakınları karşıladı. Yakalama kararını tebliğ eden polisler, Karaçöl'ü gözaltına alarak önce sağlık raporu alınması için Dumlupınar Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ardından da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürdü.

Karaçöl'ün işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden İstanbul'a götürüleceği bildirildi.

Dün akşam saatlerinde, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "örgüt kurma" iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında hafta sonu gözaltına alındıktan sonra mahkemece serbest bırakılan eski hakim Süleyman Karaçöl hakkında, savcılığın itirazı üzerine yeniden tutuklanması amacıyla yakalama kararı çıkarılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız