Ferzan Özpetek'ten yeni film

Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in 10. filmi, 'Kemerlerinizi Bağlayınız'ın İtalya galası yapıldı. Türkiye'de 14 Mart'ta gösterime girecek filmde, 13 yıllık bir evlililik hiyakesi anlatılıyor.

Haberler NTV Haber 05.03.2014 - 14:39

Ferzan Özpetek'in 10. filmiyle sinemaseverlerin karşısında. Kemerlerinizi Bağlayınız" adlı film, 13 yıllık bir evliliğin hiyakesini konu alıyor.

Filmin galası, çekimlerin de yapıldığı İtalya'nın Lecce kentinde gerçekleştirildi. Galaya, yönetmen Ferzan Özpetek'in yanısıra başrol oyuncuları da katıldı.

Büyük ilgi gören galada Özpetek, filminin çekimlerini yaptığı Lecce kentiyle aralarında karşılıklı bir aşk olduğunu söyledİ. Özpetek, 11. filmini Türkiye'de çekmeyi planladığını ve bu nedenle İstanbul'da uzun süre yaşamayı istediğini de belirtti.   

Kemerlerinizi Bağlayınız", Türkiye'de 14 Mart'ta gösterime girecek.  Film için Diyarbarık'da özel bir gala yapılması planlanıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız