FETÖ’den tutuklu 3 polise hapis cezası ve tahliye

Kayseri'de FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan 3 polis hapis cezasına çarptırıldı. Polislerin tutuklu bulundukları süre göz önünde bulundurularak tahliyelerine karar verildi.

Haberler DHA 08.09.2017 - 12:14

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'Silahlı Terör Örgütü Üyesi oldukları' gerekçesiyle yargılanan 3 tutuklu polisten ikisine 6 yıl 3 ay hapis, 2 telefon hattında da Bylock çıkan komiser yardımcısına ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu polisler Tacettin K., Salih B. ve Mansur T. hazır bulundu. Örgütün kriptolu iletişim programı Bylock’u kullandıkları gerekçesiyle örgüt üyeliği suçlamasıyla tutulu bulunan FETÖ’cü polisler yaptıkları savunmada suçlamayı kabul etmeyerek beraatlerini istedi.

Mahkeme heyeti yargılama sonunda komiser yardımcısı Mansur T.’ye 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 7 yıl 6 ay, diğer iki polis memuru Tacettin K., Salih B.’ye aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası verirken, sanıkların cezaevinde kaldıkları süre nedeniyle tahliyelerine karar verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız