Foursquare artık Türkçe

Kullanıcıların gitmek istedikleri yerler hakkında kişisel tavsiyeler almak veya gittikleri yerleri işaretlemek gibi servisler için kullandığı Foursquare'e Türkçe dil desteği geldi.

Haberler 09.06.2012 - 11:37

Foursquare, Turkcell desteğiyle ilk kez Türkçe olarak iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için kullanıma sunuldu.

20 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan Foursquare’i kullanıcılar gitmek istedikleri yerler hakkında kişisel tavsiyeler almak veya kullanıcılar tarafından oluşturulan, gidilecek en iyi yerleri takip etmek için kullanıyor.

TÜRKİYE'DE 700 BİN MEKAN İŞARETLİ
Uygulamayı arkadaşlarınızla paylaşmak; yapılacaklar listenize görmek istediğiniz yerleri eklemek ve buralara yakın olduğunuzda anımsatıcılar almak için de kullanabiliyorsunuz. Yerel iş yerlerinden indirimler ve ücretsiz ürünler kazanma şansını sunması da avantajları arasında.

Foursquare’in Türkiye’deki kullanıcıları bugüne kadar 50 milyon check-in yaptı ve 700 bin mekan oluşturdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız