!f''te sene sizin seçtikleriniz gösterilecek

Türkiye’de ilk defa bir film festivali göstereceği filmleri izleyicilerinin oylarıyla belirliyor...

Haberler 26.11.2010 - 22:02

2011 yılında 10. yaşını kutlayacak olan !f İstanbul AFM Bağımsız Filmler Festivali, önceki yıllarda gösterdiği ve !f-severlerin kalbini çalan 41 film arasından sizlerin oyları ile seçilecek 5 filmi sinema salonunda hep birlikte tekrar izleme keyfini sunuyor.

blog.ifistanbul.com adresinden oylamaya katılabileceğiniz ankette iki gün içinde binin üzerinde oy kullanıldı. Kaçırdığınız veya bir daha görmezsem gözüm açık gider dediğiniz filmleri sinema salonunda izleyebilmek için 3 Aralık 2010 tarihine kadar oylamaya mutlaka katılın.

10 senedir bağımsız film tutkunlarının bağımlısı olduğu !f İstanbul, 2011 yılında 17-27 Şubat arası festivalin klasikleşen salonları AFM Fitaş, AFM İstinye Park ve Caddebostan CKM’de yapılacak. Festival programı ise Ocak ayında açıklanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız