Genç polis memuru evinde ölü bulundu

Erzincan'da 3 yıllık polis memuru 24 yaşındaki Sinan Doğan, evinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdi. Borç yüzünden intihar ettiği ileri sürülen Doğan'ın önümüzdeki aylarda düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Haberler DHA 09.06.2015 - 16:27

Özel Harekat Şubesi'nde görevli Sinan Doğan, bugün işe gitmeyince arkadaşları merak etti. Evine giden arkadaşları, kapıyı açamayınca birlikte kaldığı polis arkadaşını aradılar.

Kapıyı açan arkadaşları Doğan'ın yatağında beylik tabancasıyla şakağına ateş ederek hayatına son verdiğini gördü. Malatyalı Sinan Doğan'ın Kayseri’de Şeyma Karakurt Doğan ile nikahlandığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Genç polisin cansız bedeni, otopsi yapılması için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın meydana geldiği apartmanın girişi polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kordon altına alınırken, Emniyet Müdürü Doğan İnci de eve gelerek bilgi aldı. Sinan Doğan’ın borç bunalımına girdiği, önümüzdeki aylarda düğün yapmayı istediği öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız