Google Nexus One’ı satmaktan vazgeçti

Bugüne kadar sadece Google'ın çevrimiçi mağazasından alınabilen Nexus One artık dükkanlarda satılacak. Gerekçe, kurcalamadan telefon almamaları.

Haberler 18.05.2010 - 11:06

Google, kendi markası altında ve işletim sistemiyle sadece kendi çevrimiçi mağazasında sattığı ilk akılllı telefon modeli Nexus One’ı artık mağaza ve dükkanlarda satacak. Firma, 4 ay önce kurduğu çevrimiçi mağazasını da başarısız olduğu gerekçesiyle kapama kararı aldı.

Google’ın mühendislikten sorumlu Başkan Yardımcısı Andy Rubin, firmanın resmi blogundaki mesajında çevrimiçi satış mazağasının beklentileri karşılamadığını, siteyi kapama kararı aldıklarını açıkladı. Rubin, “müşteriler almadan önce mutlaka telefonu kurcalamak istiyorlar” yorumunda bulundu.

Google, donanımını Tayvanlı HTC'ye ürettirdiği Nexus One’ı sadece kendi internet mağazasından satarak dağıtım kanallarında devrim yapmak istiyordu. Gelinen noktada dağıtım artık mağazalar ve halen görüşmeleri süren operatörler vasıtasıyla yapılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız