Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci'nin konvoyunda kaza

Gümrük Bakanı Tüfenkci'nin Malatya'daki ziyaretleri sırasında konvoyunda bulunan polis aracı, kavşakta otomobille çarpıştı.

Haberler DHA 14.10.2016 - 13:19

Malatya'ya giden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Geçen hafta Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerin yol kontrolü sırasında patlattıkları bombayla şehit olan 10 askerden Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’nun ailesinin Yazıhan ilçesine bağlı Sürür Mahallesi'ndeki evine giderek taziyede bulundu.

Ziyaret dönüşünde Bakan Tüfenkci’yi takip eden resmi polis aracı, Yeşilyurt ilçesi Beydağı kavşağından geçişi sırasında otomobille çarpıştı.

İki araçta hasar oluşurken, hafif yaralanan otomobilin kadın sürücüsü kontrol amacıyla Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bakan Tüfenkci ise yetkililerden kazayla ilgili bilgi aldıktan sonra programına devam etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız