Hulusi Akar'dan İdlib'deki çatışmasızlık operasyonuna ilişkin açıklama

Genelkurmay Başkanı Akar, İdlib'deki çatışmasızlık operasyonu ve Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberler NTV Haber 20.10.2017 - 17:13

Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen "Ateş Serbest" tatbikatının açılışında konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar İdlib harekatı ve Kuzey Irak referandumuna ilişkin konuştu.

Akar, Astana görüşmelerinde sağlanan uzlaşma çerçevesinde İdlib'de güvenli alan oluşturma, ateşkesi sağlama ve sürdürme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kuzey Irak yönetiminin bağımsızlık refarandumunun gayrimeşru olduğunu vurgulayan Akar, bölgedeki gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtti.

Akar, "Bu konudan kaynaklanan güvenlik tehdidine karşı gerekli çalışmalar yürütülmekte ve gereken tedbirler alınmaktadır" ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız